samenEcht Vooreen beterEeklo!

Samen Voor Eeklo

Peter Pauwels

°1979, Eeklo

Lic. historicus, sales mgr.

Eeklo is een dankbare plek om te wonen en het minste wat ik terug kan doen, is me engageren om iets bij te dragen aan de leefbaarheid van deze stad. Ik doe aan politiek omdat er in een samenleving problemen ontstaan die niet vanaf de zijlijn kunnen worden opgelost. Met te zeggen “wat kan ik eraan doen”, komen we geen stap vooruit.

 

Het huidige beleid van horen-zien-zwijgen frustreert veel Eeklonaren. EVE staat voor een beleid van onderuit, niet van bovenaf. Een stad op mensenmaat die het positieve stimuleert en het asociale niet langer tolereert. Ik vraag u ons te contacteren om samen EVE uit te bouwen. De minste bijdrage daartoe, krijgt reeds onze hoogste appreciatie!

 
peter.pauwels@echtvooreeklo.be

 

Gunter Danel

°1970, Sleidinge

Gewezen gemeenteraadslid

Als vader van drie vind ik een aanspreekbaar en verantwoordelijk lokaal bestuur belangrijk. Want net als bij het runnen van een gezin, moet een stad niet alleen een gezellige thuishaven zijn, maar moet het stadsbestuur ook financieel de tering naar de nering zetten en de lokale waarden hoog in het vaandel dragen. Samen maken we Eeklo terug aantrekkelijk en leefbaar. Om die reden heb ik er voor gekozen mij kandidaat te stellen op de stadslijst van EVE.

Beroepshalve ben ik als vrachtwagenbestuurder ook veel op de baan. Mobiliteit, weginfrastructuur en parkeerbeleid trekken daardoor mijn dagelijkse aandacht. EVE zet hoog in op de vernieuwing en verbetering van wegen en de veiligheid van de zwakke weggebruiker. Iets wat me nauw aan het hart ligt

gunter.danel@echtvooreeklo.be

 

Tania Vanhecke

°1972

Het huidige stadsbestuur luistert jammer genoeg niet of nauwelijks naar wat er leeft bij de bevolking. Wanneer gaat er eindelijk iets gebeuren aan de leefbaarheid van Eeklo? Na zes jaar stilstand hoop ik dat er met “Echt Voor Eeklo” eindelijk schot in de zaak komt. Als nieuwe partij deed EVE reeds heel wat positieve voorstellen om de leefbaarheid van onze stad te verbeteren. Veelal problemen die burgers signaleerden en die met wat gezond verstand snel op te lossen zijn.

Ik wil dan ook mee oproepen om op deze nieuwe partij te stemmen! In een leefbare stad is het immers goed wonen voor iedereen.

 

Femke Blomme

 

Ik wil dat de Eeklonaar terug gehoord wordt, in plaats van dat er beslissingen worden genomen boven de hoofden van de mensen. Graag wil ik mee mijn schouders zetten onder EVE. Eindelijk terug een positief project waar ik 100% kan achterstaan!

 

 

 

 

Tom Peers

°1976, Gent

Zaakvoerder

Het stadsbestuur maakt te vaak verkeerde beleidskeuzes waardoor Eeklo kampt met leegstand en verloedering. Het is tijd om prioriteiten te stellen en van Eeklo terug een bloeiende, welvarende stad te maken waar het goed is om leven.

Het programma van EVE geeft de juiste richting aan hoe we Eeklo terug op het juiste spoor zetten. Reken mij er graag bij!

tom.peers@echtvooreeklo.be

 

 

 

Mark Oreel

°1969, Eeklo

Eekloos muzikant & artiest

Als rasechte Eeklonaar & fiere Vlaming wil ik dat de Eeklonaren aan eenzelfde zeel trekken om hun stad vooruit te helpen. Ik erger me mateloos aan de kleinmenselijke politieke vetes die Eeklo geen stap verder helpen. Onze stad moet terug een warme plek worden, met een hart en een ziel. Met volle kracht wil ik mee aan de kar trekken van Écht Voor Eeklo!

Als artiest vind ik het behoud van ons rijk lokaal verenigings- en cultureel leven verder erg belangrijk. De Paterskerk zou bv. een prachtige culturele ontmoetingsruimte kunnen worden. Onze stad heeft zoveel potentieel, maar blijft ter plaatse trappelen.

 

mark.oreel@echtvooreeklo.be  

 

Christophe de Hulsters

°1975

Het is gemakkelijk om aan de zijlijn te staan roepen dat bepaalde zaken compleet de verkeerde richting uitgaan in onze stad. Ik vind het veel gedurfder om zelf de handschoen op te rapen en de zaken die in Eeklo verkeerd gaan ten goede te keren. Als nieuweling wil ik het vertrouwen in de politiek herstellen. Van ons team zult u geen holle slogans en loze verkiezingsbeloftes horen. EVE is geen clubje van grote ego’s, maar 100% inhoud: een sterk programma gedragen door gewone, échte Eeklonaren.

Het stadsbestuur moet zich terug bezighouden met zijn kerntaken: mobiliteit, veiligheid, jobs, overlastbestrijding, enz. De enige manier om naar échte verbetering te streven is door in oktober op EVE te stemmen: Eeklo anders & beter!

 

 

 

Patricia Vandenkerkhove


Er is maar één lokale partij met een inhoudelijk sterk programma waarin ik heel duidelijk de zaken terugvind die Eeklo terug op het juiste spoor zullen zetten en dat is EVE!  Ben je een echte Eeklonaar of "Eecloonaar", stem dan echt voor Eeklo, makkelijker en eerlijker kan niet. Ben je voor een echt veilig Eeklo, voor een echt voortvarend Eeklo, voor een "echt" Eeklo, een stad met een hart, met een karakter, met een ziel: eigenzinnig en energiek, dan is er echt maar één keuze: EVE. 
"Echt Voor Eeklo" is een enthousiaste en creatieve ploeg die ontzettend goed bezig is. Daarom ondersteun ik hen van harte en hopelijk heel veel Eeklonaren met mij!